Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teigboden
- 100 g Zucker
- 350 g Weizenmehl, glatt
- 200 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 450 g Mandeln
- 180 g Butter, in Stücken
- 150 g Zucker
- 40 g Schlagobers
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 4 EL Marillenmarmelade, falls gewünscht mit etwas Rum verrührt
- 200 g dunkle Schokolade, in Stücken
- 1 TL Kokosfett (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 508 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Elisenlebkuchen
2h 40min
Getunkte Haferflockenkekse
2h 10min
Tiramisu Torte
6h 40min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2h 45min
Apfelkuchen mit Weinteig
1 Std. 15 Min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min
Nusstorte mit Buttercreme
17óra
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3 godz. 40 min
Gedrehter Mandelkranz
2 Std. 20 Min
Schokomousse-Biskuitroulade
2 Std. 30 Min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 Std. 30 Min