Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teigboden
- 100 g Zucker
- 350 g Weizenmehl, glatt
- 200 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 450 g Mandeln
- 180 g Butter, in Stücken
- 150 g Zucker
- 40 g Schlagobers
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 4 EL Marillenmarmelade, falls gewünscht mit etwas Rum verrührt
- 200 g dunkle Schokolade, in Stücken
- 1 TL Kokosfett (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 508 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Getunkte Haferflockenkekse
2h 10min
Linzerkipferl
1h 50min
Nusspotize
2 Std. 20 Min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Linzerkipferl
1 Std. 10 Min
Florentiner mit Mürbteig
1 Std. 20 Min
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3h 40 min.
Hausfreunde
50min
Brabanter Knöpfe
1h 30min
Husarenkrapferl
1h
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2h 45min
Gedrehter Mandelkranz
2 Std. 20 Min