Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů camembertu, na kousky
-
25
gramů cideru
nebo 25 gramů suchého bílého vína - 25 gramů jablečného octa
- ¼ čajové lžičky soli
- 80 gramů smetany
- 100 gramů anglické slaniny, na proužky
- 200 gramů jablek, bez jádřince, na plátky
- 150 - 200 gramů salátových listů (např. římský salát, ledový salát)
- 1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1086 kJ / 260 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30min
Malinovo-čokoládová pomazánka
10min
Těstoviny s hráškem a sýrem cottage
25 Min
Těstovinový salát Caprese
25 Min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1h
Vepřová panenka s tymiánovými bramborami a borůvkovou omáčkou
40min
Jogurtový dip
5min
Špenátový salát s kuřetem a se sušenými rajčaty
35min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1h 40min
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2 Std.
Gnocchi s avokádem
20 min
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10min