Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů camembertu, na kousky
-
25
gramů cideru
nebo 25 gramů suchého bílého vína - 25 gramů jablečného octa
- ¼ čajové lžičky soli
- 80 gramů smetany
- 100 gramů anglické slaniny, na proužky
- 200 gramů jablek, bez jádřince, na plátky
- 150 - 200 gramů salátových listů (např. římský salát, ledový salát)
- 1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1086 kJ / 260 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bazalkovo-hořčičný dip
20 Min
Rybí špízy s bramborami a paprikovou omáčkou
1 Std.
Pečená zelenina s bramborovou kaší v pekáčku
1 Std. 15 Min
Kuře se sójovou omáčkou a pak choi
13h
Lososovo-hořčičná omáčka s koprem na těstoviny
20 Min
Grilované žampióny plněné pikantní sýrovou směsí
40 Min
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
1h 5min
Losos na rajčatovém kuskusu
45 Min
Losos v mandlové strouhance s chřestovými tagliatelle
35 Min
Penne s kuřetem a sladkou BBQ omáčkou
40 Min
Těstoviny orzo s lososem a špenátem
40 Min
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45 Min