Polévka z ředkvičkových listů
TM5 TM6

Polévka z ředkvičkových listů

Suroviny

  • 120 gramů cibule, napůl
  • 10 gramů másla
  • 250 gramů brambor, na kousky
  • 200 gramů listů z červených ředkviček, pouze listy (cca 3 – 4 svazky), pořádně omytých
  • 700 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí
  • ¼ - ½ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky černého pepře, mletého
  • 50 gramů smetany, min. 33 % tuku
  • 2 špetky muškátového oříšku, mletého

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
489 kJ / 117 kcal
Protein
3 g
Sacharidy
11 g
Tuk
6 g
Cholesterol
16 mg
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 2 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše