
Zařízení & příslušenství
Polévka z ředkvičkových listů
Příprava 20min
Celkový 40min
4 porce
Suroviny
-
cibule napůl120 gramů
-
másla10 gramů
-
brambor na kousky250 gramů
-
listů z červených ředkviček pouze listy (cca 3 – 4 svazky), pořádně omytých200 gramů
-
vody700 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty domácí1 vrchovatá čajová lžička
-
soli¼ - ½ čajové lžičky
-
černého pepře, mletého¼ čajové lžičky
-
smetany, min. 33 % tuku50 gramů
-
muškátového oříšku, mletého2 špetky
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
117 kcal /
489 kJ
Protein
3 g
Tuk
6 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Od jara do zimy
66 recept
Česká republika
Česká republika