Zařízení & příslušenství
Polévka z ředkvičkových listů
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
120 gramů cibule napůl
-
10 gramů másla
-
250 gramů brambor na kousky
-
200 gramů listů z červených ředkviček pouze listy (cca 3 – 4 svazky), pořádně omytých
-
700 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty domácí
-
¼ - ½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky černého pepře, mletého
-
50 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
2 špetky muškátového oříšku, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
3 g
Kalorie
489 kJ /
117 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Džem z pomerančů
25 Min
Zeleninová dochucovací pasta
45 Min
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
40 Min
Sůl z jehličí
5 Min
Libečková sůl
5 Min
Polévka z mladých kopřiv
25 Min
Houbové karbanátky
25 Min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 Min
Kořeněný dýňový džem
40 Min
Pórkový krém
40 Min
Cuketová krémová polévka
25 Min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 Min