Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de chorizo doux, sans la peau (100 g détaillés en cubes et 100 g coupés en rondelles)
- 200 g de vin blanc sec
- 300 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g de sauté de veau, coupé en morceaux (2-3 cm environ)
- 1200 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm)
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2282.5 kJ / 544.2 kcal
- Protein
- 41.7 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 22.5 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Sauté de porc au curry
1h
Colombo de porc aux légumes
45 min
Sauté de porc au cidre
1h
Filet mignon au cidre
35 min
Colombo de porc
1 godz. 20 min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50 min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Blancs de poulet sauce chorizo
50 min
Rougail saucisse
50 min