Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de chorizo doux, sans la peau (100 g détaillés en cubes et 100 g coupés en rondelles)
- 200 g de vin blanc sec
- 300 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g de sauté de veau, coupé en morceaux (2-3 cm environ)
- 1200 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm)
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2282.5 kJ / 544.2 kcal
- Protein
- 41.7 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 22.5 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Mijoté de porc au paprika
40 Min
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 Min
Filet mignon au cidre
35min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1 Std.
Colombo de porc aux légumes
45 Min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2 Std.
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 Min
Sauté de porc au curry
1 Std.
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50min