Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 5 g di lievito di birra fresco
- 225 g di acqua + q.b.
- 500 g di farina manitoba
Impasto rosetta
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di lecitina di soia (volitelně)
-
1
cucchiaino raso di malto d'orzo
nebo 1 cucchiaino raso di miele - 85 g di acqua
- 100 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 67.7 g
- Tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Lievito madre
72u. 15min
Ciabattine veloci
3u. 10min
Pane pugliese
29h 20min
Pane tipo ciabatta
26h
Preimpasto per pane
24h 30 min
Rosette
5h 20min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Panini all'olio
3u. 10min
Baguette
4 Std.
Il pane di Altamura
4 Std.