Zařízení & příslušenství
Panini rosette
Příprava 40min.
Celkový 23hod. 20min.
8 pezzi
Suroviny
Biga
-
5 g di lievito di birra fresco
-
225 g di acqua + q.b.
-
500 g di farina manitoba
Impasto rosetta
-
5 g di lievito di birra fresco
-
5 g di lecitina di soia (volitelně)
-
1 cucchiaino raso di miele1 cucchiaino raso di malto d'orzo
-
85 g di acqua
-
100 g di farina manitoba + q.b.
-
10 g di sale
Terminare la preparazione
-
30 g olio extravergine di oliva
-
100 g di farina tipo 00
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 pezzo
Protein
10.2 g
Kalorie
1406 kJ /
336 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
3.1 g
Sacharidy
67.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Una cena coi fiocchi
10 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Pane barese
6hod. 15min.
Baguette
4hod.
Pane tipo ciabatta
26hod.
Panini al latte
4hod. 50min.
Baguette tradizionale
15hod. 35min.
Pane pugliese
29hod. 20min.
Corona bordolese
5hod. 20min.
Ciabatte (di Luca Montersino)
14hod. 15min.
Ciriola romana
10hod. 50min.
Ciabattine veloci
3hod. 10min.
Panini all'olio
3hod. 10min.
Rosette
5hod. 20min.