Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 120 g di farina tipo 00 + q.b.
- 4 uova (da 60 g)
- 3 tuorli
- 170 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 50 g di fecola di patate
Sciroppo
- 200 g di acqua
- 200 g di zucchero
- 80 g di liquore al cocco
Gelato all'ananas
- 85 g di zucchero
- 300 g di polpa di ananas, congelato a pezzi (vedere consiglio)
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 82.9 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h
Salame di manzo al Montasio con contorno di porcini
1h 50min
Torta Saint Honoré all'italiana
22sa
Pan di Spagna
1h 50min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Žádné hodnocení
Cipolle rosse fermentate
96 Std.
Zuccotto
7 godz. 10 min
Crostata Arlecchino
55min
Crostata all'amarena
2h
Torta di uva
3h
Torta Diplomatica
3h