
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova
- 100 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
Pasta sfoglia
- 100 g di burro congelato a pezzi
- 100 g di farina di forza 180 W
- 40 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- zucchero a velo q.b.
Crema diplomatica
- 250 g di latte intero
- 3 tuorli
- 50 g di zucchero
- 50 g di frumina
- 180 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 5 g zucchero a velo
Bagna al Rum
- 200 g di acqua
- 130 g di zucchero
- 20 g di Rum
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 513.8 kcal / 2149.9 kJ
- Protein
- 9.2 g
- Tuk
- 24.2 g
- Sacharidy
- 64.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Sodík
- 91 mg
Alternativní recepty
Rotolo decorato
1hod. 5min
Pan di Spagna
1hod.
Crema pasticcera
15min
Code di aragosta con crema pasticcera
6hod.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Pan di Spagna
1hod. 50min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Diplomatica
3hod. 30min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2hod. 30min
Crema diplomatica
30min
Bignè con crema pasticcera
3hod.