Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova
- 100 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
Pasta sfoglia
- 100 g di burro congelato a pezzi
- 100 g di farina di forza 180 W
- 40 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- zucchero a velo q.b.
Crema diplomatica
- 250 g di latte intero
- 3 tuorli
- 50 g di zucchero
- 50 g di frumina
- 180 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 5 g zucchero a velo
Bagna al Rum
- 200 g di acqua
- 130 g di zucchero
- 20 g di Rum
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2149.9 kJ / 513.8 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 64.3 g
- Tuk
- 24.2 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 91 mg
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Torta Saint Honoré all'italiana
22 godz.
Diplomatica
3 Std. 30 Min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Pan di Spagna
1 Std.
Crema pasticcera
15 Min
Bignè cake
4 Std.
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2u. 30min
Bignè al cioccolato
3 Std.
Crema diplomatica
30 min
Crostata classica alla frutta mista
1 Std. 20 Min