Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova
- 100 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
Pasta sfoglia
- 100 g di burro congelato a pezzi
- 100 g di farina di forza 180 W
- 40 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- zucchero a velo q.b.
Crema diplomatica
- 250 g di latte intero
- 3 tuorli
- 50 g di zucchero
- 50 g di frumina
- 180 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 5 g zucchero a velo
Bagna al Rum
- 200 g di acqua
- 130 g di zucchero
- 20 g di Rum
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2149.9 kJ / 513.8 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 64.3 g
- Tuk
- 24.2 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 91 mg
Alternativní recepty
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Profiteroles al limone
1 godz. 45 min
Pan di Spagna
1h
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Profiterole bianco
3h 15min
Crema mousseline
1h
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Crema diplomatica
30 min
Torta cremosa al limone
2h 30min
Bignè con crema pasticcera
3h