Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova
- 100 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
Pasta sfoglia
- 100 g di burro congelato a pezzi
- 100 g di farina di forza 180 W
- 40 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- zucchero a velo q.b.
Crema diplomatica
- 250 g di latte intero
- 3 tuorli
- 50 g di zucchero
- 50 g di frumina
- 180 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 5 g zucchero a velo
Bagna al Rum
- 200 g di acqua
- 130 g di zucchero
- 20 g di Rum
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 18610 kJ / 4448 kcal
- Protein
- 81.5 g
- Sacharidy
- 551.4 g
- Tuk
- 212.9 g
- Vláknina
- 8.7 g
Alternativní recepty
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Pan di Spagna
1h
Cestini di crema e frutta
3h
Pan di Spagna
1h 50min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2h
Torta mimosa gelato
3h 30min
Diplomatica
3h 30min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30min
Crema diplomatica
30min
Pasta biscotto
1h
Crostata classica alla frutta mista
1h 20min
Bignè con crema pasticcera
3h