Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dose di pasta choux,
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 300 g di latte intero
- 2 tuorli
- 60 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 1 bustina di estratto di vaniglia naturale
- 130 g di chicchi di melagrana (1 melagrana)
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 31.3 g
- Tuk
- 22.6 g
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h 50min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Profiteroles al limone
1h 45min
Candele al cioccolato
4 Std. 50 Min
Pasta choux
2 Std.
Profiteroles al limone
1h 45min
Pasta Choux
2 Std.
Pasta Choux
2 Std.
Profiteroles
2 Std.
Glassa di zucchero
10 Min
Paris Brest
3h 30min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min