Zařízení & příslušenství
Thai Fishcakes
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
9 pieces
Suroviny
-
makrut lime leaves3
-
fresh green chillies2
-
shallots halved2
-
palm sugar1 tsp
-
white fish fillets (e.g. cod or haddock), cut in pieces400 g
-
fish sauce10 g
-
red curry paste3 Tbsp
-
medium egg1
-
groundnut oil for frying
-
limes cut in wedges2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Protein
9.3 g
Kalorie
229 kJ /
55 kcal
Tuk
1 g
Sacharidy
2.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thai Kitchen
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Prawn And Chicken Laksa
40min.
Red Thai Curry Paste
25min.
Thai red curry paste
10min.
Masala Hake at 55°C
55min.
Steamed Thai-style fish cakes
45min.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min.
Teriyaki Salmon Burgers
45min.
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1hod. 40min.
Thai Green Curry Paste
15min.
Quick Thai Chicken Curry
40min.
Green Curry Chicken
55min.
Keralan Fish Curry
30min.