奶油花生麵包

奶油花生麵包

4.0 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 10hod. 35min.
8 塊

Suroviny

低溫發酵法
  • 牛奶
    140 克
  • 冰糖粉
    25 克
  • 乾酵母粉
    ¾ 茶匙
  • 高筋麵粉 多備一些撒粉用
    270 克
  • 低筋麵粉
    30 克
  • ¼ 茶匙
  • 1 顆
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化,多備一些刷油用
    30 克
花生奶油霜
  • 無鹽烤花生 依個人喜愛調整
    50 - 100 克
  • 奶油
    50 克
  • 冰糖粉
    25 克
  • 牛奶
    ½ 茶匙
    ½ 茶匙 水

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 塊

Protein 8 g
Kalorie 1272 kJ / 304 kcal
Tuk 14.4 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 35.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...