
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
低溫發酵法
- 140 克 牛奶
- 25 克 冰糖粉
- ¾ 茶匙 乾酵母粉
- 270 克 高筋麵粉 多備一些撒粉用
- 30 克 低筋麵粉
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 顆 蛋
- 30 克 奶油 切塊,置於室溫軟化,多備一些刷油用
花生奶油霜
- 50 - 100 克 無鹽烤花生 依個人喜愛調整
- 50 克 奶油
- 25 克 冰糖粉
-
½
茶匙 牛奶
nebo ½ 茶匙 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 塊
- Kalorie
- 304 kcal / 1272 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 14.4 g
- Sacharidy
- 35.9 g
- Vláknina
- 0.9 g