鮮蝦煎蛋餅

鮮蝦煎蛋餅

3.5 2 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
30 塊

Suroviny

  • 白色鷹嘴豆
    100 克
  • 切碎
    100 克
  • 新鮮巴西利 只取葉子
    5 枝
  • 320 克
  • 麵粉
    100 克
  • 泡打粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 蝦仁
    130 克
  • 橄欖油 油炸用

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 塊

Protein 2 g
Kalorie 160 kJ / 38 kcal
Tuk 2 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...