
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 白色鷹嘴豆
- 100 克 蔥 切碎
- 5 枝 新鮮巴西利 只取葉子
- 320 克 水
- 100 克 麵粉
- ½ 茶匙 泡打粉
- ½ 茶匙 鹽
- 130 克 蝦仁
- 橄欖油 油炸用
- Nutriční hodnoty
- na 1 塊
- Kalorie
- 38 kcal / 160 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 4 g