Zařízení & příslušenství
鮮蝦煎蛋餅
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
30 塊
Suroviny
-
白色鷹嘴豆100 克
-
蔥 切碎100 克
-
新鮮巴西利 只取葉子5 枝
-
水320 克
-
麵粉100 克
-
泡打粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
蝦仁130 克
-
橄欖油 油炸用
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
2 g
Kalorie
160 kJ /
38 kcal
Tuk
2 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
歡樂派對
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan