Zařízení & příslušenství
鮪魚生菜沙拉
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
水400 克
-
蛋2 顆
-
洋蔥 切塊¼ 顆
-
罐裝鮪魚 瀝掉湯汁½ 罐
-
美乃滋20 克
-
鹽1 小撮
-
黑胡椒粉1 小撮
-
蘿蔓生菜 切小段(約2公分)100 克
-
李型番茄 對半切10 顆
-
罐裝玉米粒2 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.803 g
Kalorie
650 kJ /
155 kcal
Tuk
11.314 g
Vláknina
0.795 g
Sacharidy
4.695 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
早安!美善品
60 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan