鮪魚生菜沙拉

鮪魚生菜沙拉

4.7 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 400 克
  • 2 顆
  • 洋蔥 切塊
    ¼ 顆
  • 罐裝鮪魚 瀝掉湯汁
    ½ 罐
  • 美乃滋
    20 克
  • 1 小撮
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 蘿蔓生菜 切小段(約2公分)
    100 克
  • 李型番茄 對半切
    10 顆
  • 罐裝玉米粒
    2 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 8.803 g
Kalorie 650 kJ / 155 kcal
Tuk 11.314 g
Vláknina 0.795 g
Sacharidy 4.695 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...