Zařízení & příslušenství
黃金泡菜
Příprava 20min.
Celkový 49hod. 50min.
6 人份
Suroviny
-
大白菜 (約800克),切塊(約3-4公分)1 顆
-
鹽20 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)200 克
-
香油5 克
-
糖70 克
-
米醋90 克
-
豆腐乳 (約60克)4 塊
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約4公分)30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 6 人份
Protein
42.2 g
Kalorie
5020.5 kJ /
1201 kcal
Tuk
7.2 g
Vláknina
14.6 g
Sacharidy
254.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
充滿好奇的料理家
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
調味醬烹飪術
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan