Zařízení & příslušenství
豆豉辣味蘿蔔乾
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
1 完整食譜
Suroviny
-
蘿蔔乾 浸泡1小時,瀝乾,切塊(約3公分)300 克
-
蒜頭20 克
-
白芝麻油30 克
-
二砂糖30 克
-
蔭豆豉15 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
11 g
Kalorie
2402 kJ /
574 kcal
Tuk
35 g
Vláknina
25 g
Sacharidy
71 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan