豆豉辣味蘿蔔乾
TM5 TM6

豆豉辣味蘿蔔乾

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 300 克 蘿蔔乾 ,浸泡1小時,瀝乾,切塊(約3公分)
  • 20 克 蒜頭
  • 30 克 白芝麻油
  • 30 克 二砂糖
  • 15 克 蔭豆豉
  • 15 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片

Nutriční hodnoty
na 1 整份食譜
Kalorie
2402 kJ / 574 kcal
Protein
11 g
Sacharidy
71 g
Tuk
35 g
Vláknina
25 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty