豆豉辣味蘿蔔乾

豆豉辣味蘿蔔乾

5.0 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
1 完整食譜

Suroviny

  • 蘿蔔乾 浸泡1小時,瀝乾,切塊(約3公分)
    300 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 白芝麻油
    30 克
  • 二砂糖
    30 克
  • 蔭豆豉
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食譜

Protein 11 g
Kalorie 2402 kJ / 574 kcal
Tuk 35 g
Vláknina 25 g
Sacharidy 71 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...