Zařízení & příslušenství
炒青木瓜絲
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
青木瓜 去皮,去籽,切細絲200 克
-
油10 克
-
嫩薑 切絲10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲30 克
-
新鮮黑木耳 切絲50 克
-
糖½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
檸檬汁1 茶匙
-
鹽味烤花生 稍微拍碎30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
414.6 mg
Protein
5.3 g
Kalorie
734.3 kJ /
175.5 kcal
Tuk
10.9 g
Vláknina
6.1 g
Nasycený tuk
5890.8 g
Sacharidy
16.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
74 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan