Przecier pomidorowy (passata) z chili i czosnkiem

Przecier pomidorowy (passata) z chili i czosnkiem

4.9 63 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 słoiki

Suroviny

  • 2 - 4 czerwone papryczki chili, świeże z gniazdami nasiennymi lub bez, pokrojone na kawałki (patrz wskazówka)
  • 4 ząbki czosnku
  • 2800 - 3200 g pomidorów pokrojonych w ćwiartki, np. San Marzano, Lima, malinowych
  • 2 - 4 łyżeczki soli
  • 40 g oleju

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 słoik

Sodík 1517.5 mg
Protein 7 g
Kalorie 1008 kJ / 240.8 kcal
Tuk 11.5 g
Vláknina 9.3 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 32.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...