清蒸牛肉蔬菜丸子(13~18个月辅食)

清蒸牛肉蔬菜丸子(13~18个月辅食)

4.6 8 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
15 个

Suroviny

  • 胡萝卜 去皮切块
    100 克
  • 大白菜 切块
    50 克
  • 洋葱 切块
    50 克
  • 牛肉肉糜
    300 克
  • 1 颗
  • 淀粉
    25 克
  • 蒸煮用
    500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 个

Protein 4.3 g
Kalorie 243 kJ / 58 kcal
Tuk 3.3 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 2.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...