Zařízení & příslušenství
Ganache de chocolate
Příprava 5min.
Celkový 15min.
750 g
Suroviny
-
300 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
325 g de chocolate amargo en trozos o chispas
-
90 g de mantequilla en trozos
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 15 g
Sodík
3.8 mg
Protein
0.6 g
Kalorie
303.2 kJ /
72.5 kcal
Tuk
6.4 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
3.9 g
Sacharidy
3.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chocolate
62 recepty/-ů
Mexiko
Mexiko
Mohlo by se vám také líbit...
Masa sablé
10min.
Dulce de leche
1hod. 10min.
Macarrones con merengue francés
1hod. 30min.
Blondies
35min.
Pastel double fudge
3hod.
Curd de limón TM6
20min.
Glaseado de chocolate (ganache)
20min.
Pasta sable
1hod. 50min.
Ganache de chocolate
15min.
Glaseado de chocolate (ganache)
20min.
Masa sablé
10min.
Biscotti de chabacano y pistache
1hod.