Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de crema
- 325 g de chocolate amargo, en trozos
- 60 g de azúcar
- 90 g de mantequilla, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 13438 kJ / 3215 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 212 g
- Tuk
- 250 g
- Vláknina
- 39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glaseado blanco
2h
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10 Min
Profiteroles
2h 15min
Crema pastelera
10 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Masa sablé
10 Min
Choux y eclairs
1 Std. 30 Min
Ganache de chocolate
45min
Betún de chocolate
10 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Betún de ganache de chocolate
12h
Azúcar glass (200 g)
5 Min