Zařízení & příslušenství
Ganache de chocolate
Příprava 5min.
Celkový 15min.
750 g
Suroviny
-
300 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
325 g de chocolate amargo en trozos o chispas
-
90 g de mantequilla en trozos
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 15 g
Sodík
3.8 mg
Protein
0.6 g
Kalorie
303.2 kJ /
72.5 kcal
Tuk
6.4 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
3.9 g
Sacharidy
3.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chocolate
62 recepty/-ů
Mexiko
Mexiko
Mohlo by se vám také líbit...
Ganache de chocolate
15min.
La Pavlova despeinada
4hod.
Curd de limón TM6
20min.
Glaseado de chocolate (ganache)
20min.
Volcán de chocolate
20min.
Glaseado de chocolate (ganache)
20min.
Masa sablé
10min.
Masa sablé
10min.
Pastel triple chocolate en capas
2hod. 30min.
Volcán de chocolate con corazón de chocolate blanco
20min.
Betún de ganache de chocolate
12hod.
Betún de chocolate
10min.