![Ganache de chocolate Ganache de chocolate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A2BA2883-8C94-46A8-BBF1-D69B1AC03961/Derivates/a558e23f-dab0-439e-acc5-647a6da0fb8d.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 125 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de mantequilla sin sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3730 kJ / 888 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 96 g
- Tuk
- 85 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Betún de ganache de chocolate
12sa
Pastel de caramelo y café TM6
1h 50min
Pastas para té
1 Std.
Crema pastelera
10 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Masa sablé
10 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Brownies
50 Min
Masa sablé
10 Min
Ganache de chocolate
35min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10 Min
Glaseado blanco
2h