Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 125 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de mantequilla sin sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3730 kJ / 888 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 96 g
- Tuk
- 85 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pastelera
10 Min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10 Min
Claras batidas
5 Min
Chocolate blanco rallado grueso (230-300 g)
5 Min
Crema pastelera
10 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Choux y eclairs
1 Std. 30 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Ganache de chocolate
35min
Azúcar glass (100 g)
5 Min
Betún de ganache de chocolate
12h
Azúcar glass (200 g)
5 Min