Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de poivrons rouges, coupés en deux et égrainés (3-4 poivrons)
- 65 g de cerneaux de noix
- 65 g de noix de cajou grillées, non salées
- 1 c. à café de graines de carvi
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 pincée de piment en poudre
- 1 c. à soupe de jus de citron
-
2
pincées de sel fumé, à ajuster en fonction des goûts
nebo 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts -
1
c. à soupe de mélasse de grenade
nebo 1 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique blanc - 1 c. à soupe de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 995.7 kJ / 240 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40 Min
Zaalouk d’aubergine
45 Min
Caviar d'aubergines (Zaalouk marocain)
50min
Houmous
10 Min
Houmous de betterave
13h 35min
Houmous
3 Std. 30 Min
Houmous feta et roquette
10 Min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Tahini maison
15 Min
Caviar d'aubergines
1 godz. 5 min
Houmous au citron
5min
Houmous classique ou à la betterave
10 Min