Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de noix de cajou
- 650 g d'eau
-
1 ½
c. à café de pâte de vanille
nebo 1 gousse de vanille, égrainée -
40 - 60
g de sirop d'érable
nebo 40 - 60 g de sirop d'agave - ½ c. à café d'agar-agar (pour 0.5 l)
- 1 pincée de sel
- 300 g d'eau froide
- 1 c. à café de gomme de guar
- 1 sachet de ferments de yaourt (quantité exacte selon les instructions du sachet - voir "Conseil(s)")
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 712 kJ / 170 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Yaourt vegan au lait de coco
12h 25min
Pâte de graines de tournesol
25 min
Mix de farines sans gluten
5 Min
Ramen coréens au tofu et œuf Mayak
50min
Lait D'Avoine (Métrique)
1 Std. 10 Min
Pain de mie sans gluten
14 godz.
Feta végane à l'huile aux herbes
1 Std. 10 Min
Carottes fermentées
84h 30min
Boisson végétale au riz
12h
Lait d'avoine
1 Std. 10 Min
Yaourt à la noix de coco (végétalien)
12h 25min
Lait d’amandes (Métrique)
1h 20 min