Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 130 g de beurre mou
- 130 g de sucre
- 20 g de graines de pavot
- 240 g de farine
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
La garniture
- 110 g de poudre d'amande
- 110 g de beurre mou et 10 g pour le moule
- 90 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 40 g de farine de blé
- 10 g de liqueur de cerise
- 400 - 500 g de cerises
- 1 c. à soupe de sucre glace, pour le décor
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2694 kJ / 648 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Clafoutis à la rhubarbe
55min
Amandine aux abricots
1 Std. 30 Min
Gâteau aux quetsches
45 Min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2h 10 min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15min
Muffins aux cerises
2 godz. 45 min
Clafoutis moelleux aux cerises
50min
Gâteau aux groseilles à maquereau
55min
Tarte à la rhubarbe
1 Std.
Tarte amandine aux mirabelles
1 Std. 30 Min
Cake moelleux à la rhubarbe
1 Std. 40 Min
Tarte aux mirabelles
50min