Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 130 g de beurre mou
- 130 g de sucre
- 20 g de graines de pavot
- 240 g de farine
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
La garniture
- 110 g de poudre d'amande
- 110 g de beurre mou et 10 g pour le moule
- 90 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 40 g de farine de blé
- 10 g de liqueur de cerise
- 400 - 500 g de cerises
- 1 c. à soupe de sucre glace, pour le décor
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2694 kJ / 648 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Tarte aux myrtilles
2 godz. 30 min
Tarte à la rhubarbe
1h
Tarte aux cerises briochée
3 godz. 25 min
Tarte meringuée fraise-rhubarbe
2h
Tarte aux myrtilles
3 Std. 15 Min
Tarte abricot-framboise
1 godz. 15 min
Clafoutis moelleux aux cerises
50 min
Gâteau aux quetsches
45 Min
Amandine aux abricots
1h 30min
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30min
Tarte aux mirabelles
50 min
Tartelettes aux quetsches
45 Min