Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 130 g de beurre mou
- 130 g de sucre
- 20 g de graines de pavot
- 240 g de farine
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
La garniture
- 110 g de poudre d'amande
- 110 g de beurre mou et 10 g pour le moule
- 90 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 40 g de farine de blé
- 10 g de liqueur de cerise
- 400 - 500 g de cerises
- 1 c. à soupe de sucre glace, pour le décor
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2694 kJ / 648 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2sa 30 dk
Tarte aux mirabelles
50min
Gâteau aux quetsches
45 dk
Tarte à la rhubarbe
1h
Cobbler à la cerise
40min
Tartelettes amandines aux figues
1sa 30 dk
Gâteau aux groseilles à maquereau
55 min
Tarte meringuée fraise-rhubarbe
2sa
Tarte à la rhubarbe et aux amandes
3 godz. 40 min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14 Std. 15 Min
Tartelettes aux quetsches
45 dk
Tarte amandine aux mirabelles
1sa 30 dk