
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
- 280 - 300 g bakłażana
- 500 - 550 g czerwonej papryki
- 10 g papryczki chili, świeżej bez gniazd nasiennych
- 2 ząbki czosnku
- 130 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
- 800 g pomidorów sparzonych, obranych ze skóry, pokrojonych na kawałki
- 30 g octu balsamicznego
- 25 g cukru
- 1 ½ płaskiej łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 183.5 kcal / 767.7 kJ
- Protein
- 4.3 g
- Tuk
- 5.9 g
- Sacharidy
- 30.7 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Sodík
- 904.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orientalny chutney z moreli
1hod. 30min
Marynowane rzodkiewki (TM5)
48hod. 30min
Chutney truskawkowy
50min
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
1hod. 5min
Sos warzywny (ortolana)
1hod. 5min
Dżem rabarbarowy z wodą z kwiatów pomarańczy
45min
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40min
Chutney śliwkowy
1hod.
Pikantny chutney marchewkowy
4hod. 10min
Pikle
1hod. 20min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1hod. 30min
Relish z zielonych pomidorów
55min