Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 chipolatas de volaille (350 g)
- 4 gousses d'ail non pelées
- 1 cube de bouillon de poule
- 30 g d'huile d'olive
- 250 g de lentilles vertes sèches
- 150 g de carottes, pelées et en dés
- 550 g d'eau
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2199 kJ / 527 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Porc aux lentilles
1h 20 min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Salade de lentilles et saucisse de Morteau à la moutarde
55min
Petit salé aux lentilles
45min
Rougail aux chipolatas
50min
Petit salé aux lentilles
55min
Petit salé aux lentilles
1h 35 min
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35 Min
Bœuf carottes
2h
Rougail saucisse
50min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h