Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 chipolatas de volaille (350 g)
- 4 gousses d'ail non pelées
- 1 cube de bouillon de poule
- 30 g d'huile d'olive
- 250 g de lentilles vertes sèches
- 150 g de carottes, pelées et en dés
- 550 g d'eau
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2199 kJ / 527 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 Min
Porc aux lentilles
1h 20 min
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35 Min
Rougail saucisse
50min
Sauté de porc à la provençale
1 Std. 5 Min
Petit salé aux lentilles
1h 35 min
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55 Min
Petit salé aux lentilles
45min
Salade de lentilles et saucisse de Morteau à la moutarde
55 Min
Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
1h
Saucisses aux cocos de Paimpol
1h 20 min