Kompatibilní verze
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 170 g di zucchero
- 30 g di amido di riso
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 130 g di tuorli
- 60 g di burro
- 80 g di cioccolato fondente (60% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 10945 kJ / 2616 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 271 g
- Tuk
- 156 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Torta crema e cioccolato
1 Std. 35 Min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Mousse al cioccolato per copertura
20min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Torta Bicerin
30 Min
Glassa al cioccolato
20min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Bignè al cioccolato
3 Std.
Bignè con crema pasticcera
3 Std.