Kompatibilní verze
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 170 g di zucchero
- 30 g di amido di riso
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 130 g di tuorli
- 60 g di burro
- 80 g di cioccolato fondente (60% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 10945 kJ / 2616 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 271 g
- Tuk
- 156 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h 50min
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Glassa al burro
10 Min
Copertura di cioccolato all'olio
15 Min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Crema al burro al cacao
10 Min
Pan di Spagna
1 Std.
Crema pasticcera
15 Min
Glassa al cioccolato
20 Min
Bignè cake
4 Std.
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min