Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al cioccolato
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 120 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 25 g di farina tipo 00
- 25 g di cacao amaro in polvere
Glassa al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 80 g di panna (35% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzi
- Kalorie
- 762.3 kJ / 182.1 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 10.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartufi con cuore al cocco
6小时 50 分钟
Pasta choux
2h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Profiteroles
2h
Bignè cake
4h
Pasta sablé al cacao
1 Std. 10 Min
Mousse al cioccolato per copertura
20 Min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Glassa al cioccolato
20 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min
Bignè con crema pasticcera
3h