Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al cioccolato
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 120 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 25 g di farina tipo 00
- 25 g di cacao amaro in polvere
Glassa al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 80 g di panna (35% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzi
- Kalorie
- 762.3 kJ / 182.1 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 10.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glassa al cioccolato
20min
Panna montata
10min
Pan di Spagna
1u. 50min
Glassa di zucchero
10min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4h
Torta Diplomatica
3 Std.
Diplomatica
3u. 30min
Profiteroles
2h
Cestini di crema e frutta
3 Std.
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min