
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al cioccolato
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 120 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia i semini estratti
- 25 g di farina tipo 00
- 25 g di cacao amaro in polvere
Glassa al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 80 g di panna (35% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzi
- Kalorie
- 182.1 kcal / 762.3 kJ
- Protein
- 4.3 g
- Tuk
- 10.6 g
- Sacharidy
- 17.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta biscotto
1hod.
Glassa al cioccolato
20min
Pan di Spagna
1hod. 50min
Pasta di zucchero
1hod. 10min
Mini millefoglie fragole e sambuco
3hod. 30min
Cannoli alla crema Chantilly
1hod. 5min
Cream tart
4hod.
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Bignè alla crema di ricotta
2hod. 30min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Cestini di crema e frutta
3hod.
Bignè con crema pasticcera
3hod.