Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta
- 6 uova
- 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
- 300 g di farina tipo 00
- 300 g di zucchero
- 2 stecche di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
- 120 g di olio di semi di girasole
- 170 g di acqua
- 30 g di Rum bianco al cocco
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Copertura
- 50 g di gelatina di albicocche
- 40 g di meringhe
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 40.7 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chiffon cake al cioccolato
1h 10 min
Chiffon cake cappuccino
1h 10 min
Chiffon cake alle fragole
1 godz. 30 min
Chiffon cake al té verde matcha
1h 10 min
Pasta biscotto
1u.
Chiffon cake al cioccolato bianco e pistacchi
1 godz. 30 min
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1 godz. 30 min
Chiffon cake ai frutti di bosco
1 godz. 30 min
Chiffon cake al limone
1 godz. 30 min
Chiffon cake bicolore
1 godz. 30 min
Chiffon cake
4h
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 godz.