Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta
- 6 uova
- 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
- 300 g di farina tipo 00
- 300 g di zucchero
- 2 stecche di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
- 120 g di olio di semi di girasole
- 170 g di acqua
- 30 g di Rum bianco al cocco
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Copertura
- 50 g di gelatina di albicocche
- 40 g di meringhe
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 40.7 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chiffon cake ai frutti di bosco
1j 30 menit
Chiffon cake alla zucca
2j 30 menit
Chiffon cake al cioccolato
1h 10 min
Chiffon cake al cioccolato bianco e pistacchi
1j 30 menit
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1j 30 menit
Chiffon cake cappuccino
1h 10 min
Chiffon cake alle fragole
1j 30 menit
Crostata di frolla montata alle nocciole
1j 20 menit
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Chiffon cake al limone
1j 30 menit
Chiffon cake bicolore
1j 30 menit
Chiffon cake
4 Std.