Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 285 g di farina tipo 00 + q.b.
- 7 albumi
- 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
- 300 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 pizzico di sale
- 120 g di olio di semi di girasole
- 6 tuorli
- 195 g di acqua
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 27.4 g
- Tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chiffon cake ai frutti di bosco
1h 30 min
Chiffon cake alla zucca
2 godz. 30 min
Chiffon cake al cioccolato
1 Std. 10 Min
Chiffon cake al cioccolato bianco e pistacchi
1h 30 min
Glassa di zucchero
10 min
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1h 30 min
Chiffon cake cappuccino
1 Std. 10 Min
Chiffon cake alle fragole
1h 30 min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Chiffon cake al limone
1h 30 min
Chiffon cake alla vaniglia
1h 30 min
Chiffon cake bicolore
1h 30 min