Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 285 g di farina tipo 00 + q.b.
- 7 albumi
- 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
- 300 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 pizzico di sale
- 120 g di olio di semi di girasole
- 6 tuorli
- 195 g di acqua
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 27.4 g
- Tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chiffon cake ai frutti di bosco
1 Std. 30 Min
Chiffon cake cappuccino
1 Std. 10 Min
Chiffon cake al té verde matcha
1 Std. 10 Min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 Std.
Chiffon cake alle fragole
1 Std. 30 Min
Paris Brest
3 Std. 30 Min
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1 Std. 30 Min
Chiffon cake al cioccolato bianco e pistacchi
1 Std. 30 Min
Chiffon cake bicolore
1 Std. 30 Min
Chiffon cake al cioccolato
1 Std. 10 Min
Chiffon cake alla vaniglia
1 Std. 30 Min
Chiffon cake al limone
1 Std. 30 Min