Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g weiße Fischfilets, z.B. Seelachs oder Kabeljau, frisch oder TK, aufgetaut
- 2 TL Zitronensaft
- 20 g Butter, in 4 Flöckchen
- 300 g Möhren, in Stücken
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 40 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 45 g Tomatenmark
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Honig
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Oregano
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1454 kJ / 348 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 5.4 g
Alternativní recepty
Fischsteaks an Tomatensauce mit Kartoffeln
50min
Forellen auf Zucchini mit Zitrus-Dill-Butter
45min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45min
Lachs mit Paprika-Kartoffel-Gemüse
1h
Fischfilet mit Chakalaka-Gemüse und Dill-Butter
50min
Pangasiusfilet mit Meerrettich-Senf-Kruste
1 godz. 5 min
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1h
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h
Fisch mit Olivenbröselkruste
1 godz. 5 min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40min