Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Wasser und mehr zum Einweichen der Pilze und Kochen der Nudeln
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 25 g getrocknete Steinpilze
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 70 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Stängel Thymianblättchen, frisch, abgezupft
- 500 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 400 g Auberginen, geschält, in Würfeln (1-2 cm)
- 50 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g Nudeln, z.B. Bucatini
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2664 kJ / 636 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 13 g
Alternativní recepty
Frische Tomaten-Pasta
25min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 min
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1h
Fischfilet im Basilikumteig
1h
Spaghettini mit Paprika
1h
Pasta alla Putanesca
45min
Spaghetti alla "Norma"
35min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1h 25 min
Ligurische Nudeln mal anders
45min
Auberginen-Pasta
30min
Auberginen-Tomaten-Pasta
45min
Sauce alla Puttanesca
25min