Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Moussaka
- 250 g Auberginen, in Scheiben (5 mm)
- 400 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken
- 1 TL Johannisbrotkernmehl
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Salzen der Auberginen
- 1 ½ TL Pfeffer
- 200 g Feta, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 400 g Rinderhackfleisch
- 150 g Wasser
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 30 g Tomatenmark
- ½ TL Bohnenkraut, getrocknet, gemahlen
- 2 Prisen Zimt
- 2 Prisen Piment
Guss und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Sahne
- 2 Eier
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Msp. Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3153 kJ / 753 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 58 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Hack-Kürbis-Auflauf
1h 20 min
Kürbisauflauf
1h 50 min
Schinken-Zucchini-Fladen
45min
Low-Carb-Quiche mit Spargel
1h 35 min
Kürbis-Hackfleisch-Tarte
1h 45min
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2h
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1h 25min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1h 25min
Kürbis-Hack-Auflauf
1h 10min
Wirsingtarte
1h 30min
Gefüllter Ofenkürbis
1h 30min
Kürbisquiche
2h 5min