Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
100
g ogórków kiszonych, pokrojonych na kawałki
nebo 100 g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki - 120 g tuńczyka, w sosie własnym, odsączonego
- 100 g twarogu, tłustego, pokrojonego na kawałki
- 1 jajko, ugotowane na twardo
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki soli
- 5 - 10 g szczypiorku, świeżego, drobno pokrojonego (ok. 1 pęczek)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 505 kJ / 120 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 7.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta z makreli wędzonej
20min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 Min
Pasta z łososia
5 Min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 Min
Dip z łososia z koperkiem
10 Min
Wiosenny twarożek
5 Min
Pasta z kurczaka i sera feta
55min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 Min
Pasta z tuńczyka i jajek
20min
Pasta z wędliny
10 Min