Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
3
łyżki rzeżuchy, bez łodyżek, plus dodatkowa ilość do dekoracji
nebo 3 łyżki szczypiorku, świeżego, posiekanego, plus dodatkowa ilość do dekoracji - 60 - 80 g rzodkiewki
- 200 g serka kremowego
- ¼ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 365 kJ / 87.3 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 167.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta z tuńczyka
20 min
Serek ziołowy
48 godz. 15 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Twarożek kanapkowy
5 Min
Pasta z sera owczego
10 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta jajeczna
5 Min
Wiosenny twarożek
5 Min
Pasta z łososia
5 Min
Pomidorowa pasta z serem feta
35min
Pasta z wędliny
10 min