Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à crumble
- 100 g de farine de blé
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 35 g de parmesan râpé
La garniture
- 20 g de beurre doux, et un peu pour le plat à gratin
- 800 de poireaux, coupés en rondelles (1 cm env.)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 chorizo, doux, détaillé en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2472 kJ / 594 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 45.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 Std. 10 Min
Lasagne chèvre-courgette
1h
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 Min
Flan de poireaux à la pancetta
50min
Crumble de panais et courgettes
1h 5min
Crumble de poulet aux poireaux
50min
Parmentier de boudin à la patate douce
50min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h