Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à crumble
- 100 g de farine de blé
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 35 g de parmesan râpé
La garniture
- 20 g de beurre doux, et un peu pour le plat à gratin
- 800 de poireaux, coupés en rondelles (1 cm env.)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 chorizo, doux, détaillé en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2472 kJ / 594 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 45.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Courge spaghetti sauce chorizo
1 Std. 20 Min
Crumble de potiron et jambon
1sa 10 dk
Crumble de poulet aux poireaux
50min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1h 15min
Clafoutis de poivron rouge et jambon fumé
1h
Mini-gaufres carotte-chorizo
1h
Crumble de panais et courgettes
1h 5min
Gratin de ratatouille chorizo chèvre
30min
Parmentier de boudin à la patate douce
50min