紫蘇豆乳燒子排
TM5 TM6

紫蘇豆乳燒子排

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 60 克 紫蘇梅, 去籽,只取梅肉
  • 40 - 60 克 豆腐乳 (詳見要訣)
  • 600 克 豬肋排, 切段(3公分),以滾水川燙去血水
  • 150 克 甜椒 (紅、黃皆可),切厚圓片

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1811 kJ / 432 kcal
Protein
28.8 g
Sacharidy
13 g
Tuk
29.3 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty