紫蘇豆乳燒子排

紫蘇豆乳燒子排

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 紫蘇梅 去籽,只取梅肉
    60 克
  • 豆腐乳 (詳見要訣)
    40 - 60 克
  • 豬肋排 切段(3公分),以滾水川燙去血水
    600 克
  • 綜合甜椒 (紅、黃皆可),切厚圓片
    150 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 28.8 g
Kalorie 1811 kJ / 432 kcal
Tuk 29.3 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...