Zařízení & příslušenství
紫蘇豆乳燒子排
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
紫蘇梅 去籽,只取梅肉60 克
-
豆腐乳 (詳見要訣)40 - 60 克
-
豬肋排 切段(3公分),以滾水川燙去血水600 克
-
綜合甜椒 (紅、黃皆可),切厚圓片150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
28.8 g
Kalorie
1811 kJ /
432 kcal
Tuk
29.3 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan