Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 克 紫蘇梅, 去籽,只取梅肉
- 40 - 60 克 豆腐乳 (詳見要訣)
- 600 克 豬肋排, 切段(3公分),以滾水川燙去血水
- 150 克 甜椒 (紅、黃皆可),切厚圓片
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1811 kJ / 432 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 29.3 g
- Vláknina
- 2 g