奶油咖哩燉雞

奶油咖哩燉雞

2.8 4 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
4 人份

Suroviny

  • 去骨雞腿肉 切塊(約3公分)
    450 克
  • 原味優格 多備一些裝飾用
    150 克
  • 咖哩粉
    50 克
  • 15 克
  • 1 茶匙
  • 蒜頭
    20 克
  • 奶油
    30 克
  • 罐頭番茄 切小塊
    400 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 26.7 g
Kalorie 2202 kJ / 526 kcal
Tuk 29.6 g
Vláknina 8.5 g
Sacharidy 40.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...