Zařízení & příslušenství
奶油咖哩燉雞
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
4 人份
Suroviny
-
去骨雞腿肉 切塊(約3公分)450 克
-
原味優格 多備一些裝飾用150 克
-
咖哩粉50 克
-
糖15 克
-
鹽1 茶匙
-
蒜頭20 克
-
奶油30 克
-
罐頭番茄 切小塊400 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
26.7 g
Kalorie
2202 kJ /
526 kcal
Tuk
29.6 g
Vláknina
8.5 g
Sacharidy
40.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
快速晚餐
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan