Zařízení & příslušenství
香辣肉燥
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
洋蔥 切塊150 克
-
沙拉油10 克
-
300 克 牛絞肉豬絞肉300 克
-
鹽1 茶匙
-
番茄醬4 大匙
-
塔巴斯科辣椒水(tabasco)1 茶匙
-
李型番茄 切對半15 - 20 粒
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11.7 g
Kalorie
1115 kJ /
266 kcal
Tuk
19.6 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
10.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
快速晚餐
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan