橙汁燒雞

橙汁燒雞

3.0 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 去皮雞胸肉 切塊(約3公分)
    400 克
  • 香吉士 取果肉和皮屑
    1 顆
  • ½ 茶匙
  • 冰糖粉
    2 茶匙
  • 太白粉
    2 ½ 茶匙
  • 柳橙汁
    150 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 45.2 g
Kalorie 1178 kJ / 281 kcal
Tuk 6.9 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 7.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...