橙汁燒雞
TM31 TM5 TM6

橙汁燒雞

3.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 400 克 去皮雞胸肉, 切塊(約3公分)
  • 1 顆 香吉士, 取果肉和皮屑
  • ½ 茶匙 鹽
  • 2 茶匙 冰糖粉
  • 2 ½ 茶匙 太白粉
  • 150 克 柳橙汁

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1178 kJ / 281 kcal
Protein
45.2 g
Sacharidy
7.3 g
Tuk
6.9 g
Vláknina
1.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty