Zařízení & příslušenství
橙汁燒雞
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
去皮雞胸肉 切塊(約3公分)400 克
-
香吉士 取果肉和皮屑1 顆
-
鹽½ 茶匙
-
冰糖粉2 茶匙
-
太白粉2 ½ 茶匙
-
柳橙汁150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
45.2 g
Kalorie
1178 kJ /
281 kcal
Tuk
6.9 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
7.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
快速晚餐
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan