
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 去皮雞胸肉 切塊(約3公分)
- 1 顆 香吉士 取果肉和皮屑
- ½ 茶匙 鹽
- 2 茶匙 冰糖粉
- 2 ½ 茶匙 太白粉
- 150 克 柳橙汁
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 281 kcal / 1178 kJ
- Protein
- 45.2 g
- Tuk
- 6.9 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Vláknina
- 1.2 g