Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Tomaten, reif, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft, etwas Tomatenöl zum Einfetten und Beträufeln
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 20 g frische Germ
- 1 TL Zucker
- 5 EL Sonnenblumenkerne
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- 1 - 2 TL Thymian, getrocknet, nach Geschmack
- 1 - 1 ½ TL Rosmarin, getrocknet, gehackt, nach Geschmack
- 30 g Tomatenmark
- 500 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 500 g Cocktailtomaten
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2759 kJ / 659 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 11 g
Alternativní recepty
Vollkorn-Brötchen
2 Std.
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45min
Gelatinzucker
25min
Pizza Margherita
1h 35min
Tomatenpesto
10min
Pizza Margherita
1h 45min
Frischkäse-Walnuss-Terrine
5h 20min
Käse-Sesam-Ecken
2 Std.
Crostini mit Käse
20 Min
Dille und Feta Fladenbrot
1 Std. 20 Min
Chefsauce
10min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min