
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Porree in Ringen (5 mm)
- 2 TL Salz und etwas mehr für den Porree
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 250 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Dinkelmehl
Belag und Fertigstellung
- 50 g natives Olivenöl
- 40 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 150 g Salami in Scheiben (3 mm)
- 6 Feigen, getrocknet geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 553 kcal / 2314 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 69 g
- Vláknina
- 5.1 g
Alternativní recepty
Focacce mit Oliven
2hod.
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1hod. 20min
Laugenbrezeln
1hod. 15min
Baguette
3hod. 45min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2hod. 10min
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1hod. 50min
Focaccia Tonnata
1hod. 30min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20min
Sesamringe
1hod. 20min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2hod. 50min
Focaccia mit Kirschtomaten
2hod. 45min
Ciabattabrötchen
1hod. 50min