Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 2 TL Salz und etwas mehr für den Porree
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 250 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Dinkelmehl
Belag und Fertigstellung
- 50 g natives Olivenöl
- 40 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 150 g Salami, in Scheiben (3 mm)
- 6 Feigen, getrocknet, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2314 kJ / 553 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 5.1 g
Alternativní recepty
Focaccia mit Kirschtomaten
2 godz. 45 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Pulled Chicken in Süßkartoffelbuns mit Orangen-Aioli
2 godz. 45 min
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min
Fougasse mit Käse
2 Std. 35 Min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1 Std. 20 Min
Pizza Frescolina
1 Std. 40 Min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2h 10 min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2 Std. 50 Min
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Pizza auf ligurische Art
1h 50 min
Kartoffel-Blinis mit Tomaten-Avocado-Salsa und Meerrettichdip
45 Min