Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ricotta-Gnocchi
- 50 g Mandeln
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 5 - 10 Blätter Basilikum
- 250 g Ricotta
- 1 Ei
- 1 Eigelb
- 40 g Gluten
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Muskat
Tomatensauce
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g getrocknete Tomaten, abgetropft
- 20 g Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 50 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- ½ TL Oregano, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2928 kJ / 700 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 7.7 g
Alternativní recepty
Halloumi-Rösti mit Joghurt-Dip
1j
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1j
Gelbe Zucchini-Nudeln mit Petersilien-Salsa
35 Min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1j 30 menit
Halloumi-Gemüse-Taler
35 Min
Falsche Gnocchi
1j
Basilikum-Nocken-Auflauf
1j
Lachsbuletten
40 min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2j 30 menit
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1j
Tomaten-Burger
30 min
Gnocchi alla romana
1j