Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ricotta-Gnocchi
- 50 g Mandeln
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 5 - 10 Blätter Basilikum
- 250 g Ricotta
- 1 Ei
- 1 Eigelb
- 40 g Gluten
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Muskat
Tomatensauce
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g getrocknete Tomaten, abgetropft
- 20 g Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 50 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- ½ TL Oregano, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2928 kJ / 700 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 7.7 g
Alternativní recepty
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 Min
Gnocchi alla romana
1 Std.
Low-Carb-Gnocchi mit Tomatensauce
40min
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1 Std.
Gemüse-Muffins mit Tomatensalat
1h 10min
Halloumi-Gemüse-Taler
35 Min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1 Std.
Pilz-Ragout mit gebratenem Feta
40min
Falsche Gnocchi
1 Std.
Halloumi-Rösti mit Joghurt-Dip
1 Std.
Knusperkohlrabi mit Chili-Aioli
1h 10min
Gnocchi di patate
1h 30 min