Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 450 g Mehl
- 50 g Weißwein
- 60 g Olivenöl
- 60 g Wasser
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 1 Ei, verquirlt
Spinatfüllung und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Mehl
- 250 g Milch
- 75 g Wasser
-
1
gestr. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 450 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 50 g getrocknete Tomaten, in feinen Streifen
- 1 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2201 kJ / 526 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Gemüsepastete in Filoteig
1h 20min
Tomaten-Spinat-Eintopf mit Halloumi und Zimt
50min
Quiche mit Ofenpaprika
2h
Vegane Limetten-Tartelettes
2h
Pilzpastete
1 Std. 40 Min
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1h 15min
Kräuterlasagne mit Tomatensalsa
1h 5min
Paprika-Oliven-Tortilla
1h 20min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1h 30min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1h 30min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15min