Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten
TM6 TM5

Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten

3.2 (10 hodnocení)

Suroviny

Teig

  • 2 - 3 Stängel Basilikum, abgezupft
  • 200 g Weizenkörner
  • 50 g Mehl
  • 100 g Ricotta
  • 100 g Wasser
  • ½ TL Natron
    nebo ½ TL Backpulver
  • 30 g natives Olivenöl
  • 1 TL Salz

Belag

  • 250 g Tomaten, in Scheiben (3 mm)
  • 50 g altbackenes Brötchen, in Stücken
  • 30 g Parmesan, in Stücken
  • 20 g Pecorino, in Stücken
  • 1 - 2 Knoblauchzehen
  • 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
  • 2 - 3 Prisen Oregano, getrocknet

Nutriční hodnoty
na 1 Stück
Kalorie
1971 kJ / 471 kcal
Protein
15 g
Sacharidy
55 g
Tuk
23 g
Vláknina
6.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty