Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 2 - 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 200 g Weizenkörner
- 50 g Mehl
- 100 g Ricotta
- 100 g Wasser
-
½
TL Natron
nebo ½ TL Backpulver - 30 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 250 g Tomaten, in Scheiben (3 mm)
- 50 g altbackenes Brötchen, in Stücken
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Pecorino, in Stücken
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 - 3 Prisen Oregano, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizzabrötchen - mal anders
1 godz. 20 min
Dinkel-Körner-Brötchen
2 godz.
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1h 45min
Pilzza
1 godz. 20 min
Pizzarolle mit Chili, Pilzen und Paprika
2h 15min
Vollkorn-Brötchen
2 godz.
Champignonpizza
1h 40min
Pizzarolle
1h 40min
Dille und Feta Fladenbrot
1 godz. 20 min
Mediterrane Fladenbrote
1h 10min
Kartoffelpizza mit Gemüse
2 godz.
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min