Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 2 - 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 200 g Weizenkörner
- 50 g Mehl
- 100 g Ricotta
- 100 g Wasser
-
½
TL Natron
nebo ½ TL Backpulver - 30 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 250 g Tomaten, in Scheiben (3 mm)
- 50 g altbackenes Brötchen, in Stücken
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Pecorino, in Stücken
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 - 3 Prisen Oregano, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roggenfladenbrot
2h 10min
Knusprige Focaccia
2h 10min
Müslizopf
1hod. 45min
3-Gänge-Pizza
1 Std. 25 Min
Buchweizen-Waffeln mit Gemüsetopping
2 Std.
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2 godz. 50 min
Teigtaschen mit Paprika und Tomate
2 Std.
Vollkorn-Brötchen
2 Std.
Dinkel-Körner-Brötchen
2 Std.
Gemüsepizza mit Ei
1h 50min
Pizzabrötchen - mal anders
1 Std. 20 Min
Sauerkraut-Schnecken
1hod. 45min