
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe -
100
g Vollkorn-Weizenmehl
nebo 100 g Kastanienmehl - 300 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1500 g Wasser
- 150 g grüne Bohnen in Stücken (2-3 cm)
- 150 g Mozzarella abgetropft, in Stücken (2-3 cm)
-
150
g Crescenza Käse
nebo 150 g Ricotta - 10 g Milch
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 50 g Basilikum-Pesto
- 20 g natives Olivenöl zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 503 kcal / 2106 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 54 g
Alternativní recepty
Buchweizen-Schmarren mit Tomatensalat
50 Min
Bolivianischer Reis-Pilaf
1 Std.
Frühlingspizza Toni M.
6 Std. 40 Min
Pizza mit Rote Bete
1 Std. 30 Min
Pilzza
1 Std. 20 Min
Pizza mit Kamut und Mettwurst
2 Std.
Porreewähe
1 Std. 15 Min
Pizza mit Ratatouille
3 Std.
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Trenette mit Pesto
45 Min
Pizza mit Radicchio und Schinken
1 Std.
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1 Std. 20 Min