Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe -
100
g Vollkorn-Weizenmehl
nebo 100 g Kastanienmehl - 300 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1500 g Wasser
- 150 g grüne Bohnen, in Stücken (2-3 cm)
- 150 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken (2-3 cm)
-
150
g Crescenza Käse
nebo 150 g Ricotta - 10 g Milch
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 50 g Basilikum-Pesto
- 20 g natives Olivenöl zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2106 kJ / 503 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Pizza Margherita
1h 45min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 godz. 10 min
Paprika-Pizza
1h 55 min
Pizza Margherita
1 Std. 35 Min
Pizza Frescolina
1h 40min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2h 10min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45min
Pizza auf römische Art
1h 40min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1 Std. 20 Min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min