
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 220 g Wasser lauwarm
-
½
Würfel frische Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 30 g Schweineschmalz
Belag
- 500 g Wasser
- 500 g Brokkoli in Stücken
- 1 Knoblauchzehe (volitelně)
- 30 g natives Olivenöl
- 12 Sardellenfilets, in Öl abgetropft
- ½ - 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 - 30 g Pinienkerne
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stücke
- Kalorie
- 254 kcal / 1062 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Ricotta-Quiche
2 godz.
Mini-Gemüse-Quiches
1 godz. 30 min
Kartoffel-Quiche mit Wirsing
2 godz. 20 min
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1 godz. 30 min
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 godz. 30 min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1 godz. 20 min
Spinat-Schafskäse-Turm
1 godz. 10 min
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1 godz.
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 godz. 40 min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1 godz.
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1 godz. 45 min