Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 220 g Wasser, lauwarm
-
½
Würfel frische Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 30 g Schweineschmalz
Belag
- 500 g Wasser
- 500 g Brokkoli, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe (volitelně)
- 30 g natives Olivenöl
- 12 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- ½ - 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 - 30 g Pinienkerne
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stücke
- Kalorie
- 1062 kJ / 254 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30 min.
Paprika-Ricotta-Quiche
2 Std.
Erbsenquiche
1h
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1 godz. 45 min
Neapolitanischer Kranz
2h 15 min.
Mini-Focacce Phantasie
2h 5min
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min
Focaccia mit Zwiebeln
2 godz. 20 min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1h
Quiche mit Ziegenkäse
1sa 25 dk
Spinat-Pfannkuchen-Torte
1h 15min
Basilikum-Apfel-Tarte
2 Std. 40 Min