Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 220 g Wasser, lauwarm
-
½
Würfel frische Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 30 g Schweineschmalz
Belag
- 500 g Wasser
- 500 g Brokkoli, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe (volitelně)
- 30 g natives Olivenöl
- 12 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- ½ - 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 - 30 g Pinienkerne
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stücke
- Kalorie
- 1062 kJ / 254 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Zucchini-Quiche
1h
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1h 40min
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1 godz. 45 min
Gefülltes Brot
1 godz. 20 min
Focaccia Verde
2 godz. 20 min
Pfannkuchen mit Erbsen
30 Min
Brokkoli-Pasta
25 Min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1sa 30 dk
Tortilla
40 dk
Kartoffelpizza mit Gemüse
2 godz.
Auberginen-Tomaten-Pasta
45 Min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1h 10min