Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 170 g Wasser, lauwarm
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 150 g Frischkäse
- 50 g rotes Pesto
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 170 g Gouda, in Stücken
- 1 Dose Artischockenherzen (390 g), abgetropft, in mundgerechten Stücken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2016 kJ / 482 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40min
Pizza mit Kohl und Speck
2j
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1h 10min
Paprika-Pizza
1 Std. 55 Min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25 min
Pizza Margherita
1h 35min
Pizza Frescolina
1h 40min
Pizza auf römische Art
1h 40min
Pizza Margherita mit Bier
2 Std. 10 Min
Pizza auf ligurische Art
1j 50 menit
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35min