
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 170 g Wasser lauwarm
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 150 g Frischkäse
- 50 g rotes Pesto
- 30 g Parmesan in Stücken
- 170 g Gouda in Stücken
- 1 Dose Artischockenherzen (390 g), abgetropft, in mundgerechten Stücken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 482 kcal / 2016 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 44 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza Margherita
1hod. 35min
Pizza Frescolina
1hod. 40min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1hod. 20min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1hod. 10min
Paprika-Pizza
1hod. 55min
Mini-Zwiebel-Kuchen
35min
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1hod. 45min
4-Käse-Pizza
3hod. 50min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1hod. 35min
Pizza auf römische Art
1hod. 40min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1hod. 25min