Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 170 g Wasser, lauwarm
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 150 g Frischkäse
- 50 g rotes Pesto
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 170 g Gouda, in Stücken
- 1 Dose Artischockenherzen (390 g), abgetropft, in mundgerechten Stücken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2016 kJ / 482 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
4-Käse-Pizza
3h 50 min
Pizza Frescolina
1h 40 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20 min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1h 20 min
Champignonpizza
1h 40 min
Focaccia mit Brokkoli
2 Std. 15 Min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1h 5min
Paprika-Pizza
1h 55min
Räucherlachs-Pizza
1h
Gemüsepizza
1h 40 min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1h 10 min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min