
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Wasser
- 400 g rote Paprika in Streifen (5 mm)
- 200 g Babyspinat, frisch
- 200 g Rucola
- 300 g Champignons geviertelt
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Parmesan in Stücken
- 250 g Cashewkerne, ungeröstet ungesalzen
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Toastbrot
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 200 g Ziegenfrischkäse (z.B. von Chavroux), zerbröselt
- 7 Blätter Filoteig (ca. 30 x 30 cm, à 25 g), z.B. von Tante Fanny
- Rapsöl zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 403 kcal / 1675 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Kräuter-Bulgur mit Shiitakepilzen und Rahmrüben (vegan)
1 Std.
Gemüse-Schicht-Auflauf mit Bulgur
1 Std. 15 Min
Gemüse-Crumble
1 Std.
Gefüllte Auberginen
1 Std.
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1 Std. 5 Min
Erdäpfelsackerl mit Mangold und Pilzen (vegan)
1 Std. 30 Min
Rosenkohl-Brokkoli-Galettes
1 Std. 30 Min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1 Std. 45 Min
Lasagne mit Großmutters Gemüse
1 Std. 15 Min
Krautkrapfen mit weißen Bohnen
1 Std. 20 Min
Rote-Linsen-Gratin
1 Std. 20 Min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1 Std. 45 Min