Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Wasser
- 400 g rote Paprika, in Streifen (5 mm)
- 200 g Babyspinat, frisch
- 200 g Rucola
- 300 g Champignons, geviertelt
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 250 g Cashewkerne, ungeröstet, ungesalzen
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Toastbrot
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 200 g Ziegenfrischkäse (z.B. von Chavroux), zerbröselt
- 7 Blätter Filoteig (ca. 30 x 30 cm, à 25 g), z.B. von Tante Fanny
- Rapsöl zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1675 kJ / 403 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Grünkohltarte
2h
Norddeutsche Pfannkuchen
45min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Spinat-Tomaten-Quiche
1h 45min
Quiche mit Ofenpaprika
2h
Porree-Tomaten-Quiche
1h 40min
Erbsenquiche
1h
Spinat-Empanada
1h
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1 godz. 5 min
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung und Pilzsauce
1h 40min
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1h 40min