Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Apfelringe, getrocknet
- 50 g Nüsse (z. B. Walnüsse)
- 2 Brötchen, altbacken, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 60 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 40 g Butter
- 50 g Rosinen
- 120 g Sahne
- 350 g Burgunder Rotwein (ersatzweise anderer, trockener Rotwein)
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Piment
- 500 g Wasser
- 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- 8 Rotkohlblätter (äußere Blätter)
- 30 g Zucker
- 15 g Speisestärke, in 2 EL Wasser angerührt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2352 kJ / 562 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 6.5 g
Alternativní recepty
Béchamelsauce
10 min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 Std. 30 Min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1h 15min
Lasagne mit Großmutters Gemüse
1h 15min
Mangold in Cidre mit Pute
1h
Asiatische Pflaumensauce
25min
Kaninchen-Terrine
1 Std. 10 Min
Endiviensalat-Suppe
35min
Rote-Bete-Carpaccio
2 Std. 45 Min
Gemüsepastete in Filoteig
1 godz. 20 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1 Std. 45 Min