Kompatibilní verze
Carimañolas - Gebackene Maniok mit Faschiertem und Käse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 700 g Maniokwurzel, geschält, in Stücken (3 cm)
- 100 g Cheddar Käse, in Stücken
- 2 TL Salz
- 15 g Öl und mehr zum Frittieren
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 50 g rote Paprika, entkernt, in Stücken
- 30 g Frühlingszwiebel, in Stücken
- 150 g Faschiertes (vom Rind)
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Tomatenmark
- Weizenmehl, universal, zum Wenden
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 985 kJ / 235 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Empanadas "Mexican"
1h 50 min.
Hackfleisch
35min
Hähnchen-Empanadas
2h
Lamm-Kebab
35min
Klebreiskuchen mit Gemüse und Schweinefilet (猪肉炒年糕)
45min
Schwarzaugen-Bohnen-Ragout mit kleinen Tintenfischen
5h 15 min
Argentinische Empanadas mit Huhn
3 Std. 40 Min
Mais Falafel
40min
Venezolanische Arepas mit pulled chicken
40min
Albondigas (Hackbällchen)
30min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15 min.
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min