Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů vody
- 50 gramů brandy
- 10 plátků želatiny, (namočených do studené vody na 8 min.)
- 50 gramů lanýžů černých, sterilovaných (volitelně)
- 320 gramů tuňáka v oleji (sceďte, olej ponechte)
- 50 gramů ančoviček, plátků(sceďte, olej ponechte)
- 250 gramů másla, na kousky
- 100 gramů uzeného lososa
- 1 čajová lžička zeleného mletého pepře
- 1 čajová lžička čerstvé máty, nasekané (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 599 kJ / 143 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 min
Polévka gazpacho s jahodami
40min
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Žádné hodnocení
Zabaione
15 Min
Houbový dip s vlašskými ořechy
5min
Sýrový dort s bylinkami
2h 20min
Houbové placky
45min
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení
Rýžová tortilla
Žádné hodnocení
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5h 30min
Placky s koprem a fetou
1 godz. 20 min