Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů vody
- 50 gramů brandy
- 10 plátků želatiny, (namočených do studené vody na 8 min.)
- 50 gramů lanýžů černých, sterilovaných (volitelně)
- 320 gramů tuňáka v oleji (sceďte, olej ponechte)
- 50 gramů ančoviček, plátků(sceďte, olej ponechte)
- 250 gramů másla, na kousky
- 100 gramů uzeného lososa
- 1 čajová lžička zeleného mletého pepře
- 1 čajová lžička čerstvé máty, nasekané (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 599 kJ / 143 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Švestková omáčka
43min
Plněná rajčata s fetou
Žádné hodnocení
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Žádné hodnocení
Kopřivové placky s ovčím sýrem
Žádné hodnocení
Tousty s matjesovou pomazánkou
40 Min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 Min
Cantuccini di Prato
1h
Toskánské crostini
30 Min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení
Vepřová terina se sušeným ovocem
Žádné hodnocení
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
Žádné hodnocení